Vauhdikas vuorokausi – Arctic15, kolme kaupunkia, yöjuoksu, tulipalo, yöuinti ja paljon muuta

Pari viikonloppua sitten oli vauhdikas meininki. Yhden vuorokauden sisällä kerkesi tapahtua vaikka ja mitä. Polkujuoksua öisellä Bodomilla, Delight-päivä Turussa, savusaunan palaminen, hyisessä meressä uiminen ja sekä rentoutumista paljuilua ja saunan merkeissä.

Aloitan kuitenkin jo tapahtumista ennen viikonloppua. Pääsin nimittäin ensimmäistä kertaa käymään Arctic15 tapahtumassa. Lyhyesti kerrottuna Arctic15 on suuri verkostoitumistapahtuma ja kohtaamispaikka sijoittajille ja start up-yrityksille. Mielenkiintoisia puhujia sekä paneeleja, joita olisin voinut kuunnella ja sekä oppia paljon. Valitettavasti omien työkiireiden takia en pystynyt viettämään niin paljon aikaa siellä kuin olisin halunnut.

Ensimmäisen illan päätteeksi oli Arctic15 MONI Party 2017. Aika väsynyt olin päivän jäljiltä, mutta onneksi jaksoin mennä, sillä oli taas hauskaa ja tapasi niin vanhoja kuin uusia tuttavuuksia. Kaunista kevät iltaa oli mukava viettää ulkona. Onneksi illan viilennettyä laivan sisältä löytyi myös kauniit vanhan ajan merihenkiet tilat.


Lisää kuvia sekä MONIn Facebook: https://www.facebook.com/pg/getMONI/photos/?tab=album&album_id=1714469925230159

Perjantaina oli vuorossa juoksua öisellä Bodom-järvellä ja lauantaina järjestämäni Delight Day Turussa. Näistä kuitenkin lisää jokin toinen kerta.

Arctic15 teema jatkuu vielä, sillä mut oli kutsuttu Villa Upinniemeen, jossa tapahtuman perustaja, puhujia ja sijoittajia viettävät perinteistä rentoutumisviikonloppua tapahtuman jäljiltä. Lauantai-iltana kerkesin vihdoin mennä sinne. Perjantaisen myöhäisillan juoksun ja lauantaisen Delight Dayn jäljiltä, oli taivas päästä pesemään meikit pois ja hypätä paljuun. Saunan siivettämänä uskalsin jopa käydä yön aikana meressä uimassa. Eli talviturkki lähti jo toukokuussa mereen, itseasiassa kolme kertaa! Yleensä se on lähtenyt loppukesästä juuri ja juuri järveen ja ainoastaan sen takia, että se on täytynyt menettää! Harmikseni savusaunaan en päässyt tällä kertaa, sillä kun itse saavuin paikalle, pihalla oli paloautoja. Savusauna oli juuri palanut!Oli kyllä toiminnantäyteinen vuorokausi. Töitä, urheilua ja onneksi myös rentoutumista. <3

Henrika

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *